Onze realisaties van bomen snoeien, bomen vellen en andere boomverzorgingswerken.

Voor het kappen of vellen van uw bomen of het snoeien van uw bomen, alsook alle andere boomverzorgingswerken kunnen wij u steeds verder helpen met onze brede waaier aan kennis en middelen.

Na het luisteren naar uw noden en doelstellingen, het correct beoordelen van de situatie en het geven van het juiste advies, bieden wij u de meest efficiënte oplossing aan die wij met u in detail bespreken.

Bij iedere realisatie die u hieronder kunt zien, werd alles grondig en duidelijk overlegd met wat de klant wenste en ook zo uitgevoerd.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Snoeien boom (treurwilg) te Heist-op-den-Berg

Zie ook vergunningen Heist-op-den-Berg.

Deze treurwilg werd te groot voor de tuin en werd herknot. Om de boom te kunnen snoeien moesten grote takken afgevangen worden. Op de laatste foto kan u de boom zien een jaar na de snoeibeurt.

Standplaatsverbetering van een boom (Liriodendron Tulipifera) te Lier

Zie ook vergunningen Lier.

De door een parasitaire schimmel aangetaste maar vitale Liriodendron Tulipifera werd niet afgeschreven, maar er werd een standplaatsverbetering uitgevoerd. Tot op heden met success! Een jaar later zien we een fel toegenomen callusvorming van het aangetaste stamdeel.

Vellen bomen te Keerbergen

Zie ook vergunningen Keerbergen.

Deze bomen werden geveld voor heraanleg van de tuin. Zoveel mogelijk toekomstbomen werden behouden en de aangetaste bomen met grote kans op stam- en kroonbreuk werden verwijderd.

Uifrezen van boomstronken te Antwerpen, Berchem, Wilrijk, Putte, Beerzel, …

Op velen plaatsen werden door ons stronken (boomstronken) uitgefreesd en werd er al dan niet terug ingezaaid met gazon (in samenspraak met onze klanten). Wenst u een super keurige afwerking, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart