Geschatte lees­tijd: 5 minu­ten
Contact b-Tree - Kruin van een oude linde na de veiligheidssnoei

Contact formulier

Vincent Lembrechts
Vincent Lembrechts
31 Mei 2024
Bert is 7 op 7 bereikbaar voor het juiste boomadvies. Bij de inspectie van onze bomen werden we zeer goed geadviseerd om op lange termijn een mooie tuin te behouden.
Anke Dewin
Anke Dewin
2 November 2023
Ik wil graag mijn enthousiasme delen over b-Tree Boomverzorging. Als natuurliefhebber ben ik altijd op zoek naar experts die met toewijding bomen verzorgen. b-Tree heeft me positief verrast. Hier zijn enkele diensten waarmee ze mij al hebben geholpen: - Bomen kappen en vellen: Veilig en efficiënt verwijderen van bomen. - Bomen planten: Bijdragen aan een groenere toekomst door nieuwe bomen te planten. - Bomen snoeien en onderhouden: Deskundig snoeiwerk voor gezonde en mooie bomen. - Boomtaxatie en waardebepaling. - Groeiplaatsverbetering: Ze zorgen voor een optimale groeiplaats voor bomen. Enkele van mijn bomen waren niet gezond meer, dankzij de toegepaste groeiplaatsverbeteringen zijn ze weer aan het herstellen. - Boomveiligheidscontrole: Regelmatige inspecties om bomen veilig te houden. - Stormschade opruimen: Snel en efficiënt reageren bij stormschade. b-Tree is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk betrokken bij de natuur. Ik heb hun diensten zelf ervaren en ben onder de indruk van hun deskundigheid en toewijding aan bomen. Groet, Anke
Dave
Dave
21 Oktober 2023
Zeer professionele aanpak van ons boomprobleem. Omdat het probleem vrij dringend was, werd er snel tijd gemaakt om ons verder te helpen. Het valt onmiddellijk op dat de mensen van B-tree goed weten waar ze mee bezig zijn. Onze ervaring was op alle vlakken zeer positief. Ook voor de opvolging en de nazorg van de boom kunnen we bij hen terecht. B-tree beschikt ook over de Europese certificaten. (ETW & ETT) Hun expertise zorgt voor een gedetailleerde onderbouwde boomanalyse. (boomschade)
G Recour
G Recour
20 Oktober 2023
Degelijk en betrouwbaar bedrijf.De ploeg, die een gevaarlijke noodkap moest uitvoeren, werkte uitstekend samen
Myriam Leroux
Myriam Leroux
28 September 2023
Prima werk op een heel moeilijke plaats ( kleine stadstuin en hoge boom). Jullie hebben zelfs nog een stuk van de boom kunnen redden. Wij en de vogels zijn jullie dankbaar.
Eddy Van Brussel
Eddy Van Brussel
6 September 2023
Wij hebben contact opgenomen met b-Tree om de toestand van onze prachtige pseudoacacia te laten controleren. Wij kregen, na een grondig onderzoek, een verslag met bijbehorend boom advies. Wat snoeiwerken werden uitgevoerd en een kroonanker werd geplaatst op een professionele manier. De werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd, alles werd mooi opgeruimd en netjes achtergelaten. Wij zijn onder de indruk van het werk en heel blij met het resultaat. Top team! Eddy & Anne
Kjel Dupon
Kjel Dupon
11 Mei 2023
Bert is enorm correct en stipt. Je kunt op hem rekenen.
Anneke Van Suetendael
Anneke Van Suetendael
8 Mei 2023
super professioneel , uitstekende kennis en ook een natuurvriend!
Joeri Clerckx
Joeri Clerckx
21 April 2023
Zeer professionele aanpak met kennis van zaken.

Contact info

Adres

b‑Tree Boomverzorging BV
Bareelstraat 76A
2580 Beerzel (Putte)

E‑mail

E-mailadres b-Tree Boomverzorging - spambeveiliging.

Telefoon

+32 472 77 83 21 (Bert – voi­ce en berichten)

+32 495 53 60 80 (Bert – enkel voice)

+32 15 25 09 69 (secre­ta­ri­aat)

Team

Bert Janssens: cer­ti­fied tree mana­ger, team­lea­der en erva­ren klimmer.

Bram: uit­voe­rend boom­ver­zor­ger en erva­ren klimmer.
Wout: uit­voe­rend boom­ver­zor­ger en erva­ren klimmer.
Serge: uit­voe­rend boomverzorger.

Je kan op b‑Tree Boomverzorging BV reke­nen voor de regio’s Antwerpen tot Brussel. En van Turnhout tot Leuven. Maar ook ver daarbuiten!

We beant­woor­den graag je vra­gen zo goed en zo spoe­dig als mogelijk.

Je kan, naast het invul­len van het con­tact­for­mu­lier, ons ook steeds berei­ken op het Gsm-nummer.

Zeker voor drin­gen­de zaken.

Misschien kun­nen we je tele­fo­nisch zelfs al enig boom­ad­vies geven.

Omdat we vaak lui­de machi­nes gebrui­ken, horen we niet altijd de tele­foon­op­roep. Daarom trach­ten we je steeds na het werk terug te bel­len. Dank voor je begrip.

Nuttige links op deze website

Boomverzorging inspecteert de twijgen en bladeren van een eik.
Boombeheer van een oude veterane Robinia pseudoacacia (onderzoek - snoeien - plaatsen kroonankers - allen onderdelen van de boomverzorging).
Boomverzorging van 120 jaar oude monumentale bomen door boomverzorgers van b-Tree: de bomen zijn gesnoeid en hebben nieuwe kroonankers gekregen na 30 jaar.
Inspectie en advies bomen - Tomografie van een oude linde
Boom verder vellen en verwijderen met telescoopkraan, na stormschade, omwille van houtrot aan de stamvoet.

Routebeschrijving naar b‑Tree Boomverzorging BV

U komt vanuit Mechelen (N15)

 

Volg van­af Mechelen de N15 rich­ting Heist-op-den-Berg. Vanaf “Pasbrug” volgt u de Putsesteenweg tot aan de ver­keers­lich­ten “De Kroon” te Bonheiden. U gaat nu recht­door tot aan de roton­de met de R6. Ook hier gaat u recht­door en volgt u de Mechelbaan tot in Peulis.

Aan de ver­keers­lich­ten in Peulis gaat u recht­door tot aan de eerst­vol­gen­de lich­ten van de Vaatjesstraat. Hier draait u rechts­af en rijdt u tot aan de roton­de. Volg nu links de Tinstraat.

Aan de ver­keers­lich­ten gaat u recht­door rich­ting Schriek. Na onge­veer 1 km komt u op een kruis­punt met ver­keers­drem­pel en hier gaat u links en volgt u de Booischotbaan. Draai nu de eer­ste straat links in, de Steenhovenstraat, en het eer­ste kruis­punt volgt u rechts. U bent nu in de Bareelstraat.

 

 

Vanuit Lier

 

Verlaat het cen­trum van Lier via de N10 (Aarschotsesteenweg) rich­ting Heist-op-den-Berg en Aarschot. U steekt de ring van Lier (R16) over en gaat recht­door via de N10 tot aan de roton­de ter hoog­te van Koningshooikt (fabrie­ken Van Hool). Hier gaat u recht­door en volgt u ver­der de N10.

Ook de vol­gen­de roton­de gaat u recht­door en volgt u 1 km tot juist voor Berlaar-Heikant. Aan het kruis­punt met de Gangelberg (geen ver­keers­lich­ten) gaat u rechts af rich­ting en volgt u de Berlaarbaan rich­ting Putte en Beerzel. Na 1,5 km gaat u rechts en volgt u de Houwstraat tot aan de ver­keers­lich­ten met de N15 of Mechelbaan (steen­weg van Heist-op-den-Berg en Putte, Peulis tot Bonheiden en Mechelen).

U gaat nu rechts en onmid­del­lijk na 100 meter draait u links af in de Augustijnenlei. Op het ein­de gaat u links en na 200 meter gaat u rechts. U bent nu in de Steenhovenstraat. Na 250 meter draait u links af en bent u in de Bareelstraat. Volg de Bareelstraat voor 300 meter en bent op uw bestem­ming bij b‑Tree Boomverzorging.

 

 

Onderweg vanuit Leuven

 

Volg van­af Leuven de ring rond Leuven (kant Wilsele) en volg de N26 of N26a rich­ting auto­snel­weg E314/A2. Neem oprit 16 te Herent in de rich­ting van Lummen en Genk. Volg de E314/A2 voor­bij Broek, Kessel-Dal, Beneden Kessel, Beneden, Bovenveld tot aan afrit 21 te Holsbeek. Neem afrit 21 en volg de N229 rich­ting Werchter.

Op de N229 gaat u aan de roton­de voor Rotselaar recht­door. Blijf de N229 vol­gen tot op het kruis­punt van de Haachtsesteenweg en Nieuwebaan te Werchter. Hier gaat u rechts en volgt de N21 (Haachtesteenweg/Nieuwebaan) tot in Tremelo. Op de roton­de hal­ver­we­ge de N21 gaat u recht­door naar Tremelo cen­trum. Op de roton­de bij het bin­nen rij­den van Tremelo gaat u recht­door. Na 300 meter gaat u links­af rich­ting Schriek en Heit-op-den-Berg.

Volg de Schrieksebaan tot voor­bij Grootlo (Heist-op-den-Berg) tot aan de roton­de met de Tuindijk en Langstraat. Hier gaat u recht­door. Na 800 meter draait u links­af rich­ting Schriek, Grasheide en Putte en volgt u de Schriekstraat. Een hal­ve kilo­me­ter ver­der gaat u aan de roton­de recht­door rich­ting Putte. Na 1 km slaat u rechts af naar cen­trum Beerzel. Opnieuw na 1 km treft u op uw lin­ker­zij­de de kerk aan. U slaat juist voor­bij de kerk links­af in de Bareelstraat. U volgt de Bareelstraat voor 1 km en bent op uw bestem­ming bij b‑Tree Boomverzorging.

 

Contacteer ons: b-Tree Boomverzorging in de Bareelstraat

 

 

Contacteer ons vanuit Westerlo

 

Volg de N19 (De Merodedreef) van­uit cen­trum Westerlo in de rich­ting van Diest (zui­de­lijk). Na onge­veer 400 meter slaat u rechts af rich­ting Asberg, Stippelberg en Hulshout. U volgt nu de Koning Leopoldlaan en aan­slui­tend Asberg.

Nadat u op uw lin­ker­zij­de het domein Kwarekken heeft gepas­seerd, slaat u links af en draait u Zoerleberg in. Na 600 meter bereik u het kruis­punt met de N152 (steen­weg van Voortkapel en Zoerle-Parwijs) naar Snepkens en Herselt. Op dit kruis­punt gaat u links rich­ting Herselt en volgt u de N152 tot aan de roton­de Snepkens.

Hier gaat u rechts de N15 op en volgt u de N15 (Provinciebaan, Heide en Hoogzand) tot in cen­trum Westmeerbeek. In Westmeerbeek gaat u recht­door en volgt u de N15 (nu Stationstraat, Provinciebaan, Westmeerbeeksesteenweg en Dorpstraat) tot in cen­trum Booischot. Verlaat na 500 meter de N15 en slaat u links af in de Mechelbaan, rich­ting Heist-Goor (Heist-op-den-Berg).

Anderhalve km ver­der bereikt u de N10 (steen­weg van Aarschot, Begijnendijk en Pijpelheide rich­ting Koningshooikt en Lier). U draait nu rechts af rich­ting Koningshooikt en Lier. Na 400 meter komt u op een roton­de en ver­laat de N10 en slaat links af rich­ting Heist-Goor. Opnieuw 400 meter ver­der komt u opnieuw op een roton­de en hier volgt u de eer­ste rechts; de Hollandstraat.

Volg de Hollandstraat gedu­ren­de 1 km, dit tot op de Achterheide. Steek nu schuin naar rechts de Schaliehoevestraat over en volgt opnieuw de Hollandstraat. Na 1 km steekt u de Koningsbaan in Beerzel over en volgt de Booischotbaan gedu­ren­de 700 meter en dan draait u rechts de Steenhovenstraat in. Op het eer­ste kruis­punt gaat u rechts en dan bent u in de Bareelstraat. Na 300 meter treft u op uw lin­ker­kant b‑Tree Boomverzorging aan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart