Stormschade boom opruimen

Stormschade door een boom? b-Tree boomverzorging ruimt uw stormschade op.

Is er een boom omgevallen? Of omgewaaid tijdens een hevige wind of storm? Dan kan u op ons rekenen om alles netjes op te ruimen.
Ook al heeft u stormschade van een boom van de buurman.
Contacteer ons gerust om de boom zorgvuldig en schadevrij op te ruimen. Wij zullen hoe dan ook zullen eerst overleg plegen met u. Ook met uw buren als u dat wenst.
Zo kunnen wij op een correcte manier de stormschade opruimen en tot een akkoord komen over alles.

Wij wensen u steeds op een zo kostvriendelijk mogelijke manier van dienst te zijn.

Heeft u stormschade door een omgewaaide boom van de gemeente? En ligt deze bij u in uw tuin of op uw eigendom? Ook dan kan u op onze diensten rekenen om de stormschade op te ruimen.

Contacteer ons nu om uw stormschade te laten opruimen of uw boom te laten opruimen na een storm: 0495-53 60 80.

 

Omgewaaide boom, omgevallen boom, takken of kruindelen van uw bomen gescheurd? Wij ruimen alles op na de storm.

Het is niet altijd zo dat gans uw boom is omgewaaid of omgevallen na de storm.

Het gebeurd vaak dat er schade is in de kruinen van uw bomen en er zware takken zijn uitgescheurd of uitgevallen. Of dat een gans kruindeel is uitgescheurd.

Ook hierbij zijn wij uw beste partner om de schade vakkundig op te ruimen en u de beste zorgen voor uw boom aan te bieden.

Situatie tijdens opruimen van de stormschade.

Situatie na het opruimen van de stormschade.

 

Wanneer er slechts delen uit de kruin zijn gescheurd is de boom dikwijls niet verloren, maar door de boom op een correcte manier te ontdoen van gevaarlijke takken of zwaar beschadigde kruindelen weg te nemen, kan de boom later een nieuw kruindeel ontwikkelen, zodat de boom terug in evenwicht komt (regeneratie princiepe).

Hiervoor kan u op onze uitgesproken kennis over de anatomie en fysiologie van bomen rekenen om enkel te snoeien en te handelen in functie van het welzijn van uw boom, zodat u deze ook nog na stormschade lang kan behouden.

 

Het juiste advies voor uw boom na stormschade

Om mogelijke parasitaire schimmelinfecties, die kunnen geactiveerd worden omwille van de stormschade, toch zolang als mogelijke af te remmen, en uw boom dus zolang mogelijk te behouden, bent u bij b-Tree aan het juiste adres.

Bert Janssens is een gepassioneerd bomen- en paddenstoelenliefhebber. Hij houd zich erg veel bezig met schimmels en de samenwerking van schimmels met bomen en wat dit betekent voor uw boom op lange termijn, zodat hij u ineens het juist advies kan geven.

Contacteer ons voor de beste oplossing indien de boom na storm niet gans verloren is en voor het opruimen na een storm: 0495-53 60 80.

 

Stormschade door een boom en uw “verzekering”.

Vergeet nooit voldoende foto’s te nemen van de situatie. Bij stormschade met een boom zal u waarschijnlijk beroep kunnen doen op uw verzekering en zal u uw verzekeringsmaatschappij of makelaar dienen op de hoogte te brengen. Foto’s zijn hierbij erg nuttig en belangrijk.

Normaal gezien zullen de kosten van de opruimwerken door uw verzekering betaald worden; dit hangt echter af van situatie tot situatie en dient geval per geval bekeken te worden en is ook afhankelijk van uw verzekering.

 

Veiligheid staat voorop bij het opruimen van bomen bij stormschade !

Het opruimen van stormschade is niet zonder risico en dient dikwijls in moeilijke omstandigheden uitgevoerd te worden; bij slecht weer, regen, wind, bij avond of nacht en dus een slechte zichtbaarheid.

Er dient ook zeer vaak hout onder spanning gezaagd te worden tijdens het opruimen van stromschade. Voorbeelden zijn opgespannen takken, stamdelen die al dan niet juist in evenwicht liggen om een muur of auto.. . Hiervoor zijn wij speciaal opgeleid om de stormschade van uw boom of deze van uw buren veilig op te ruimen, zonder nog meer schade te berokkenen.

Zaakvoerder Bert Janssens is steeds mee aanwezig voor het opruimen van stormschade of het opruimen van uw boom na storm, en beschikt over drie ECC-certificaten en een VOL-VCA certificaat.

    • ECC-certificaten zijn officiële bekwaamheidsattesten voor het hanteren van kettingzagen en het vellen van bomen.
    • ECC1: onderhoud kettingzaag en doorkorttechnieken voor het zagen van hout.
    • ECC2: basisveltechnieken.
    • ECC3: gevorderde veltechnieken.
    • VOL-VCA: dit is een veiligheidscertificaat voor operationeel leidinggevenden, uitgereikt door het Provinciaal Veiligheidsinstituut Antwerpen. Het toont de bekwaamheids aan betreffende de kennis en kunde om steeds en in alle omstandigheden veilig te kunnen werken, met de mogelijkheid van het kunnen herkennen en inventariseren van risico’s, hoe ermee om te gaan, welke voorzorgen te nemen, hoe een ongeval (hoe klein ook) ten allen tijde te voorkomen, … .

Naast de afkorting ECC (European Chainsaw Certificate) wordt oook de afkorting ECS gebruikt (European Chainsaw tandard). Deze kan u raadplegen op ecopedia.be.

 

Contacteer ons nu vrijblijvend: 0495-53 60 80.

 

Stormschade boom opruimen

 

Stormschade opruimen met telescoopkraan – wij hebben 24u/24u een kraan ter beschikking

Als we grote kruindelen, takken of zelfs een enorm grote en dikke boom of stam uit uw dak, veranda of tuin gaan opruimen, kunnen wij steeds een telescoopkraan (of telekraan genoemd) inzetten. Dit zullen wij doen wanneer dit financieel interessant is.

Met andere worden, als de inzet van de telescoopkraan kostvriendelijker is door de besparing van werkuren door mankracht.

Op alle mogelijke momenten hebben wij een telescoopkraan en ervaren machinist tot onzer beschikking via onze toeleverancier van 1ste klas telescoopkranen.

 

Contacteer ons nu vrijblijvend: 0495-53 60 80.

 

Top

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart