Takken hakselen tot hakelshout en afvoeren of netjes tussen uw planten voeren

Snoeiwerken en vellingswerken brengen heel wat hout en takken met zich mee. Maar wees gerust. Wij hakselen alle takken, van klein tot groot, zoals u dat zelf wenst.

Indien u wenst dat wij de dikke takken en het stamhout verzagen tot brandhout, zodat u dit kunt gebruiken voor een gezellige koude winteravond, dan doen wij dit met plezier. Bovendien verzagen wij het brandhout op maat zodat het voor jouw kachel of open haard geschikt is.

Wij kunnen het hakselhout, als u dit wenst, tussen uw planten voeren in uw tuin. Dit is erg goed voor de bodem (dit is op termijn de beste voeding voor uw planten en het behoud het vocht in de bodem tijdens een hete zomerperiode).

Als u echter wenst dat wij alles afvoeren is dit geen probleem. Ofwel voeren wij kleinere hoeveelheden vakkundig af met onze aanhangwagen (5 m³) ofwel voeren wij alles af met een container.

Als het grotere werken betreft voeren wij ook hout, hakselhout en groenresten vakkundig af met onze kraan, sorteergrijper en container.

Na het snoeien van een boom en het vellen van een boom, is de hoeveelheid takken groter dan je op het eerste zicht denkt. De hoeveelheid takken lijken steeds kleiner als de boom nog recht staat of nog niet gesnoeid is…

Stamhout, takken en stronken opruimen of verwerken? Dat doen wij op verschillende manieren:

  • Hakselen van takken, groenresten of snoeihout tot bodembedekker
  • Takken, hout, stammen, snoeisel of groenresten afvoeren
  • Takken en stamhout verzagen tot pasklaar brandhout
  • Stamhout en snoeihout klieven tot brandhout
  • Wegfrezen van stronken (of stobben) en wortels tot 40 cm diep
  • Uitgraven van stronken, stobben en wortels verwijderen met de kraan, sorteergrijper en een ripper tand zodat uw terrein er kraak net bijligt. Nadien voeren wij alles af met container.

Vraag nu uw beste prijs voor het uitfrezen van stronken, hakselen van takken, afvoeren van groenresten of andere werken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart