email-GSM-foto's-realisaties-contactformulier-routebeschrijvingen

Contactformulier, info en routebeschrijving

Vertrouw op onze diepgewortelde kennis voor gezonde, veilige en mooie bomen.

Neem vrijblijvend contact met me op en vul het contactformulier in. Ik zal uw vragen zo goed en zo spoedig als mogelijk beantwoorden.

U kan op b-Tree boomverzorging rekenen voor de regio's Antwerpen, Turnhout, Leuven en Brussel.

U kan mij, naast het invullen van het contactformulier, ook steeds bereiken op mijn GSM-nummer. Zeker voor dringende zaken belt u best naar mijn GSM.

Indien ik een telefoonoproep niet kan beantwoorden omwille van de luidde machines die wij gebruiken, tracht ik u steeds na het werk terug te bellen. Wij danken u voor uw begrip.

 

ContactformulierThis is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Gelieve de tekens van de bovenstaande afbeelding hieronder in te vullen.

Info: onze gegevens

b-Tree (B-Janssens)
Bareelstraat 76A
2580 Beerzel (Putte)
Contactgegevens b-Tree Boomverzorging

Routebeschrijving naar b-Tree Boomverzorging

b-Tree Boomverzorging bevindt zich in Beerzel. Het adres is Bareelstraat 76A te 2580 Beerzel (ligt in de provincie Antwerpen en is een deelgemeente van Putte).

De GPS-coördinaten zijn: 51.051565, 4.663007

U komt vanuit Mechelen (N15)

Volg vanaf Mechelen de N15 richting Heist-op-den-Berg. Vanaf "Pasbrug" volgt u de Putsesteenweg tot aan de verkeerslichten "De Kroon" te Bonheiden. U gaat nu rechtdoor tot aan de rotonde met de R6. Ook hier gaat u rechtdoor en volgt u de Mechelbaan tot in Peulis. Aan de verkeerslichten in Peulis gaat u rechtdoor tot aan de eerstvolgende lichten van de Vaatjesstraat. Hier draait u rechtsaf en rijdt u ten einde tot aan de rotonde. U volgt nu links de Tinstraat. Aan de verkeerslichten gaat u rechtdoor richting Schriek. Na ongeveer 1 km komt u op een kruispunt met verkeersdrempel en hier gaat u links en volgt u de Booischotbaan. U gaat nu de eerste straat links in, de Steenhovenstraat, en het eerste kruispunt volgt u rechts. U bent nu in de Bareelstraat.

U komt vanuit Lier

U verlaat het centrum van Lier via de N10 (Aarschotsesteenweg) richting Heist-op-den-Berg en Aarschot. U steeks de ring van Lier (R16) over en gaat rechtdoor via de N10 tot aan de rotonde ter hoogte van Koningshooikt (fabrieken Van Hool). Hier gaat u rechtdoor en volgt u verder de N10. Ook de volgende rotonde gaat u rechtdoor en volgt u 1 km tot juist voor Berlaar-Heikant. Aan het kruispunt met de Gangelberg (geen verkeerslichten) gaat u rechts af richting en volgt u de Berlaarbaan richting Putte en Beerzel. Na 1,5 km gaat u rechts en volgt u de Houwstraat tot aan de verkeerslichten met de N15 of Mechelbaan (steenweg van Heist-op-den-Berg en Putte, Peulis tot Bonheiden en Mechelen). U gaat nu rechts en onmiddellijk na 100 meter draait u links af in de Augustijnenlei. Ten einde gaat u links en na 200 meter gaat u rechts. U bent nu in de Steenhovenstraat. Na 250 meter draait u links af en bent u in de Bareelstraat. U volgt de Bareelstraat voor 300 meter en bent op uw bestemming bij b-Tree Boomverzorging.

U komt vanuit Leuven

Volg vanaf Leuven de ring rond Leuven (kant Wilsele) en volg de N26 of N26a richting autosnelweg E314/A2. Neem oprit 16 te Herent in de richting van Lummen en Genk. Volg de E314/A2 voorbij Broek, Kessel-Dal, Beneden Kessel, Beneden, Bovenveld tot aan afrit 21 te Holsbeek. Neem afrit 21 en volg de N229 richting Werchter. Op de N229 gaat u aan de rotonde voor Rotselaar rechtdoor. U blijft de N229 volgen tot op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en Nieuwebaan te Werchter. Hier gaat u rechts en volgt de N21 (Haachtesteenweg/Nieuwebaan) tot in Tremelo. Op de rotonde halverwege de N21 gaat u rechtdoor naar Tremelo centrum. Op de rotonde bij het binnen rijden van Tremelo gaat u rechtdoor. Na 300 meter gaat u linksaf richting Schriek en Heit-op-den-Berg. Volg de Schrieksebaan tot voorbij Grootlo (Heist-op-den-Berg) tot aan de rotonde met de Tuindijk en Langstraat. Hier gaat u rechtdoor. Na 800 meter draait u linksaf richting Schriek, Grasheide en Putte en volgt u de Schriekstraat. Na een halve kilometer gaat u aan de rotonde rechtdoor richting Putte. Na 1 km slaat u rechts af naar centrum Beerzel. Opnieuw na 1 km treft u op uw linkerzijde de kerk aan. U slaat juist voorbij de kerk linksaf in de Bareelstraat. U volgt de Bareelstraat voor 1 km en bent op uw bestemming bij b-Tree Boomverzorging.

U komt vanuit Westerlo

U volgt de N19 (De Merodedreef) vanuit centrum Westerlo in de richting van Diest (zuidelijk). Na ongeveer 400 meter slaat u rechts af richting Asberg, Stippelberg en Hulshout. U volgt nu de Koning Leopoldlaan en aansluitend Asberg. Nadat u op uw linkerzijde het domein Kwarekken heeft gepasseerd, slaat u links af en draait u Zoerleberg in. Na 600 meter bereik u het kruispunt met de N152 (steenweg van Voortkapel en Zoerle-Parwijs) naar Snepkens en Herselt. Op dit kruispunt gaat u links richting Herselt en volgt u de N152 tot aan de rotonde Snepkens. Hier gaat u rechts de N15 op en volgt u de N15 (Provinciebaan, Heide en Hoogzand) tot in centrum Westmeerbeek. In Westmeerbeek gaat u rechtdoor en volgt u de N15 (nu Stationstraat, Provinciebaan, Westmeerbeeksesteenweg en Dorpstraat) tot in centrum Booischot. Na 500 meter verlaat u de N15 en slaat u links af in de Mechelbaan, richting Heist-Goor (Heist-op-den-Berg). Na 1.5 km bereikt u de N10 (steenweg van Aarschot, Begijnendijk en Pijpelheide richting Koningshooikt en Lier). U draait nu rechts af richting Koninghooikt en Lier. Na 400 meter komt u op een rotonde en verlaat de N10 en slaat links af richting Heist-Goor. Na 400 meter komt u opnieuw op een rotonde en hier volgt u de eerste rechts; de Hollandstraat. U volgt de Hollandstraat gedurende 1 km, dit tot op de Achterheide. U steekt nu schuin naar rechts de Schaliehoevestraat over en volgt opnieuw de Hollandstraat. Na 1 km steekt u de Koningsbaan in Beerzel over en volgt de Booischotbaan gedurende 700 meter en dan draait u rechts de Steenhovenstraat in. Op het eerste kruispunt gaat u rechts en dan bent u in de Bareelstraat. Na 300 meter treft u op uw linkerkant b-Tree Boomverzorging aan.

U komt vanuit Brussel

U komt vanuit Antwerpen

.
Facebook-Google+-icons

Copyright 2018 | Disclaimer en privacy (GDPR) | © Copyright | Webdesign by Ozalith.be


b-Tree Boomverzorging | Bareelstraat 76A | 2580 Beerzel | +32 495 53 60 80